Handelsbetingelser

www.baugaarden.dk ejes og drives af Baugaarden v/Heinrich Braun

Virksomhedsoplysninger:
Baugaarden
Drisdalsvej 34
4100 Ringsted
Danmark
Tlf. 40 307 306
info@baugaarden.dk
www.baugaarden.dk

CVR nr. 28267207
Telefontid: man-fre 09.00-16.00
Bank: Sparkassen Sjælland, kontonr. 0518 275694
IBAN: DK5105180000275694
BIC-kode/SWIFT-adresse: SWESDK22

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og andre afgifter. Priserne opdateres løbende. Der tages forbehold for trykfejl.

Betaling:
Du kan betale med følgende kort i webshoppen: Visa, MasterCard og Maestro. Betalingen sker via en sikker og krypteret SSL-forbindelse, ePay. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Forsendelse:
Bøger sendes med PostNord. Vi sender bøger fragtfrit i Danmark. For levering til adresser udenfor Danmark tilføjes et forsendelsesgebyr på 50 kr. Det vil fremgå af det samlede beløb, der opkræves, og er bestemt ud fra leveringsadressen.
Levering sker normalt inden for 5-6 hverdage. Kunden vil blive kontaktet på email, hvis varen er forsinket.

Fortrydelsesret:
Der er 14 dages fortrydelsesret ved køb via internettet. Ønskes en vare retur returneres denne med tydelig angivelse af navn, adresse og telefonnummer. Returvarer accepteres kun såfremt de er i samme stand som da de blev leveret. Kundens betalingskort bliver krediteret, så snart returvarerne er modtaget retur og godkendt.

Fragtomkostninger i forbindelse med returneringen afholdes af kunden.

Returadresse:
Baugaarden
Drisdalsvej 34
4100 Ringsted

Reklamation:
Dit køb er omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne. Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Samtidig skal reklamationen være sket inden for rimelig tid efter modtagelsen. Med rimelig tid menes 2 måneder.
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos www.baugaarden.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@baugaarden.dk.

Fortrolighed:
Dine personlige oplysninger er beskyttet, og vi overholder gældende lov for persondata. Vi behandler alle de personoplysninger, du videregiver til os, fortroligt, og dine personlige oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Comments are closed.