Om Baugaarden Living Art

Det handler om glæden ved at skabe levende kunst

Baugaarden Living Art udvikler levende kunst af pil. Med pilens unikke egenskaber og stærke holdbarhed skabes form og facon med respekt for det naturlige. Det er dansk design og ægte håndværk, produceret i Danmark og målrettet private såvel som erhvervslivet i Danmark og i udlandet.

Heinrich Braun

Lidt historie

I 2004 udviklede Baugaarden de første piletræer. Med pil fra egen mark blev der eksperimenteret med forskellige designs, og træerne blev solgt på torve i lokalområdet. Interessen for træerne var stor, og der blev hurtigt udsolgt i gårdspladsen på Baugaarden. Produktionen blev optimeret efter bedste evne, og de lange vinteraftener blev fuldt udnyttet. Kundernes reaktioner afspejlede en interesse for det enkle og stilrene udtryk. Dette er blevet en af grundstenene i vores udviklingsproces i dag.

Det er levende kunst – enkelt og elegant

Efterspørgslen er siden 2004 steget stødt, og forretningsgrundlaget er i dag udvidet til også at omfatte erhvervslivet. Udviklingen af nye designs skabes ud fra egne ideer samt i samarbejde med virksomheder, der vil have levende kunst specialdesignet med udgangspunkt i virksomhedens identitet. Baugaarden skaber levende skulpturer, der år efter år vokser og udvikler sig til kunstværker i naturen.

Mette og Heinrich Braun

Det er Heinrich Braun og hans kone Mette Braun, der driver virksomheden Baugaarden Living Art fra deres landsted ved Ringsted. Heinrich er designeren bag alle Baugaardens skulpturer og træer. Mette står for marketing og PR.

Comments are closed.